dissabte, 1 d’octubre del 2016

OUERES




             Amb estes tres fotos podem vorer l’evolució d’un objecte d’ús quotidià com són les oueres. En primer lloc fèiem servir estes cistelles de fil d’aram  per transportar-los de la tenda fins a casa i també per guardar-los en un lloc sec i frecs com era el rebost. Açò va ser fins els anys 60 del segle XX.
            En esta època, el anys 60 i 70, en el que el desarrollisme va arribar a tots els indret de les nostres vides, els objectes que utilitzaven habitualment es van convertir en quelcom antic, passat, que calia abandonar. I les noves versions d’antics objectes es van convertir en símbol de modernitat i nous temps , com estes oueres de plàstic en forma de maleta, de pitjor qualitat que les anteriors amb les que anàvem al supermercat  a pels ous.


            Però no va quedar ací la cosa i estes van durar poc temps, estant substituïdes, en els anys 90 pels nous envasos, primer de cartró i després de cartró i plàstic amb els que van empaquetats els ous. Estos ja adaptats als nous temps i a la nova filosofia de gastar i tirar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada