divendres, 19 de juny del 2015

L' Aurora 2015           Un any més la tradició, la fe i la voluntat d'unes quantes persones s'alien per a que gaudim de l'espectacle que suposa per als sentits,el poder participar de L'AURORA. El passeig a trenc d'alba, entre dos claroretes, amb el silenci trencat per el ritme del tambor, la música, les veus i el precs al diferent sants ens transporten a un olimp que tan sols puguem paladejar una vegada a l'any.

        Una vegada superada la prova que suposa la matinada en un dia de festa, tot el demés és una delectació per als sentits: el cafè, els pastissets,la misteleta, el compartir, els amics...Tota una explosió d'emocions.

        Des d'ací vull animar a tots els que no ho coneixen o als que ho coneixen, i els costa de fer la matinada, que s'animen per al proper any que de segur que serà una experiència que no oblidaran.Autor del vídeo: Dani Betoret

1 comentari:

  1. Feia temps que intentava pujar un video de L'Aurora de Benilloba per a que pugueren gaudir d'ella tots el Benillobers que escampats pel món, com estan, i seguidors d'este blog,no poden assistir a ella. Espere que disfruteu d'ella però no deixeu de venir, quan pugau, per viurer-la en directe.

    ResponElimina