dissabte, 27 de maig del 2023

LA FILHARMÒNICA. ANYS 50


  La Filharmònica per estos anys contava amb 2 tubes,un bombardí,2 trombons,1 fliscorno, 2 trompetes,4 saxos, 4 clarinets i els tres de la bateria. El nombre de components de la banda no ha variat molt al llarg de la seua història. La banda ha tingut els seus daltibaixos, en les millors époques amb sot ha superat els 30 músics. En els pijors moments han quedat 20 músics. En una societat d'este tipus en el que hi ha que compaginar aficció, dedicació, esforç, el fet de que siga un passatemps i no una feina i el que hi ha tantes voluntats i caràcters  com persones, el mes normal és que varie molt el nombre de components d'uns moments a altres. però el més important és que haja tingut una continuitat durant tants anys.  Per la qualitat de la foto i la seua antiguitat fa difícil reconeixer a cap persona.

5 comentaris:

  1. Món pare és el segon clarinet de baix segons ma mare i dins lo mal que es veu: El bombó el tió requinto
    La caixa manuelet, el bombardi el tendre. Pot ser que siga el dia de la inauguració del local de la música.Vicent Ripoll.

    ResponElimina
  2. Sense estar-ne segur del tot, diría que el primer dels saxos per l'esquerra podria ser el meu iaio Joaquín "garrofa". Vicent Julià

    ResponElimina
  3. Gràcies per la informació.La veritat és que la foto té molt poca resolució.Si algú té la original podríem canviar-la.

    ResponElimina
  4. Fila de dalt. Tercer per Esquerra. El meu iaio Vicent Xixaixa.Ramón Pérez

    ResponElimina
  5. Y el meu pare al tabalet.Joaquín Pérez

    ResponElimina