FABIOLA
Anem a preparar un postre per al
diumenge.
Necessitarem:
-6 ous
-una quarta de
farina
-Una quarta de
sucre
-Mitja quarta de
farina de coco
-1 sobre de Royal
Alçarem
les clares al punt de neu i sabrem
que ho estan quan girem cap avall el recipient i no caiguen.
Després s’afegirà el sucre, la farina, el coco i el sobre de royal. Ho remenem
tot molt bé i ho aboquem a un motlle amb forma de rotllo que prèviament haurem untat
bé amb oli per a que no s’apegue.
Ho posarem al forn durant 45 minut aproximadament.
Després
ho arremullarem amb almívar que farem de la següent manera: a tres gots d’aigua
afegirem 400 g. de sucre,corfa de llima ratllada i un poquet de licor ( el que
tingam a má: mistela,ron...) i ho posarem al foc remenant-ho fins que minve un
poc.
Ja hem direu el resultat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada