dissabte, 25 de maig del 2013

PRIMUM VIVERE DEINDE FILOSOFARE





                                               FABIOLA

Anem a preparar un postre per al diumenge.
Necessitarem:
-6 ous
-una quarta de farina
-Una quarta de sucre
-Mitja quarta de farina de coco
-1 sobre de Royal
                Alçarem les clares al punt de neu  i sabrem que  ho estan  quan girem cap avall el recipient i no caiguen. Després s’afegirà el sucre, la farina, el coco i el sobre de royal. Ho remenem tot molt bé i ho aboquem a un motlle amb forma de rotllo que prèviament  haurem untat  bé amb oli per a que no s’apegue.
Ho posarem al forn durant 45 minut aproximadament.
                Després ho arremullarem amb almívar que farem de la següent manera: a tres gots d’aigua afegirem 400 g. de sucre,corfa de llima ratllada i un poquet de licor ( el que tingam a má: mistela,ron...) i ho posarem al foc remenant-ho fins que minve un poc.

 Ja hem direu el resultat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada