dijous, 21 d’abril del 2022

LA FONT DE LA TEULERIA

 

La font de la Teuleria fa 60 anys



La Font actualment



                La Font de la Teuleria era un lloc molt apreciat per els benillobers. On tradicionalment la gent  anava de passeig, a menjar-se la mona, a berenar… Poc a poc ha anat deteriorant-se, tots li hem donat l’esquena. En algun moment i per alguna actuació puntual s’ha fet que tornara a brollar l’aigua, però actualment presenta una imatge molt deteriorada. En un temps en que per ací i gràcies al Salt passen centenars de visitants no ens dona vergonya vorer l’estat actual de la font i els seu voltants? que diran de nosaltres? Crec que hem de mirar-se i cuidar un poc més les nostres coses, no podem arribar a este estat d’abandonament i deixadesa.



8 comentaris:

  1. Enric un poc mes actualizada la foto,
    Mes aixó amb la manca de les tres preciositats
    ( molt maca la foto )Jordi Arques.

    ResponElimina
  2. M'alegre que li hagen canviat el canó. Però la meua no es de fa molt de temps: el 13 de març. Però es podria millorar el conjunt.

    ResponElimina
  3. la xiqueta sóc jo ��‍♀️. Amb aquestes trenetes…
    Gràcies Enric. Ines Mira

    ResponElimina
  4. Vaja, que casualitat. I qui són les altres? sols conec a Mercedes la de D.Pedro (la d'enmig) i aleshores de quin any seria?

    ResponElimina
  5. calcule que de l’estiu del 57. Era una mestra de Benilloba que estava a casa de ma uela Clara i la seua germana. Mercedes, i jo que semble una “Cholita” del nuevo mundo.Ines Mira

    ResponElimina
  6. Ines Mira Herrero es deveres.Julia Mira

    ResponElimina
  7. Madre mia que recuerdos. Mi iaia no me dejaba ir y yo me escapaba con mis amigas.Marilo Abril

    ResponElimina